Waar vindt het afscheid plaats

Dit is een vraag die ter sprake komt op het moment dat de uitvaart vorm gegeven wordt. Het kiezen van een uitvaartlocatie is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal personen dat de uitvaart bijwoont, de gewenste uitstraling, de tijdsduur, de ligging en de bereikbaarheid. Past een moderne lichte aula beter bij uw wensen of kiest u juist voor een warme en intieme uitstraling van deze aula? Is een dienst in de openlucht wellicht toepasselijker of haalt u liever herinneringen op in een café.

Misschien bent u wel in het bezit van een grote tuin, kas of schuur waar de uitvaart kan worden gehouden. Ook dit is mogelijk en wij zorgen ervoor dat het een op maat gemaakte uitvaart wordt. Ook kunnen combinaties worden gemaakt: aula’s van begraafplaatsen en crematoria kunnen namelijk ook gebruikt worden zónder dat op die locatie de crematie of begrafenis plaatsvindt. De keuze voor een locatie van begraafplaats of crematorium is dan ook niet bepalend of bindend voor de locatie waar het afscheid of het samenzijn ná het moment van afscheid plaatsvindt.

Zo kan er bijvoorbeeld een kerkelijke viering in de vertrouwde kerk plaatsvinden, daarna een samenzijn in de aula van een begraafplaats of crematorium, om na afloop elkaar weer te treffen in een restaurant. Op deze wijze maak je gelegenheid van die locaties, die allemaal sfeerbepalend zijn, een afscheid op maat gemaakt …

Samen kijken we naar de mogelijkheden en kunnen we u sfeerbeelden tonen van de locaties of desgewenst een afspraak maken om deze locaties met u te bezoeken.

Heeft u vragen over Waar vindt het afscheid plaats?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Cilia