Rouwvervoer

Kiest u als vervoermiddel voor de overledene een traditionele zwarte of grijze rouwwagen, met of zonder volgwagens, of kiest u juist voor een uitvaartstoet in een bepaalde kleur? Wist u dat ook de mogelijkheid bestaat om op een uitvaartmotor of uitvaartfiets vervoerd te kunnen worden? U kunt zelfs gebruikmaken van een rouwcaravan, uiteraard voor personen die regelmatig erop uittrokken met een caravan.

Vergeet daarbij niet dat de rouw- en volgkoets ook nog steeds regelmatig worden gebruikt. Verder kennen wij ook de uitvaartbus. In deze bus staat de kist met de overledene centraal; daaromheen nemen alle nabestaanden plaats. Deze is er in twee varianten en in twee kleuren, namelijk donkerblauw (voor ongeveer 22 personen) en bordeaux (voor ongeveer 17 personen). Maar wellicht past een oldtimer beter bij uw wensen.

Ook kunt u gebruikmaken van een eigen transportmiddel. En als de mogelijkheid daar is, kunt u de uitvaartkist per (eigen) boot (of wellicht een oude veilingschuit) naar de gewenste locatie laten komen.

Wat rouwvervoer betreft is dus van alles mogelijk. Vaak denkt men dat aan bepaalde vormen van rouwvervoer een kostbaar prijskaartje hangt. In de praktijk valt dit allemaal erg mee. Uiteraard is een rouwstoet van het merk Rolls Royce duurder dan een traditionele zwarte rouw- en volgwagen en is een loopkoets of bakfiets weer minder kostbaar dan alle andere vormen van vervoer. Maar waar het écht om gaat, is dat u afscheid neemt zoals dat past bij de overledene, qua persoonlijkheid maar natuurlijk ook qua budget. Doordat wij een bedrijf zijn met lage overheadkosten, kunnen wij dergelijke bijzondere vormen van rouwvervoer dan ook vaak voor een schappelijk tarief aanbieden.

Heeft u vragen over Rouwvervoer?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Marcel