Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het houden van een uitvaartplechtigheid zijn ongekend! Wilt u een uitvaartplechtigheid in een tent, in uw tuin of op een boot? Misschien in de openlucht of in een theater of in uw eigen kas, loods of schuur. Alles is mogelijk. Wellicht heeft u andere ideeën voor het houden van een uitvaartdienst en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Leg deze aan ons voor en wij zoeken uit of de mogelijkheden daarvoor aanwezig zijn. Zo ja, dan kijken wij hoe we dit voor u kunnen realiseren. In het verleden is wel eens gebleken dat niet alle wensen omtrent het houden van een uitvaartplechtigheid kunnen worden ingewilligd: soms is een locatie niet beschikbaar of geeft bijvoorbeeld een voetbalclub of gemeente geen toestemming om de uitvaartdienst op de desbetreffende locatie te houden. In deze gevallen proberen wij u een vergelijkbare locatie aan te bieden of anders samen met u naar een goed compromis te zoeken.

Doordat Lupine Uitvaartverzorging werkt met medewerkers die persoonlijke en individuele uitvaartverzorging bieden, kan onze uitvaartbegeleider hier ook ruimschoots de tijd voor nemen. Wanneer u dat op prijs stelt, kan deze ook de locaties samen met u gaan bekijken.

Vaak denken mensen er niet over na en wordt al snel overgegaan tot het houden van een uitvaartdienst op de daarvoor gebruikelijke plaatsen. Wij willen u onder de aandacht brengen dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie wellicht denkt.

Zo zijn er in het Westland mensen die een bedrijf achter hun huis hebben, een plek waar tomaten, paprika’s, aardbeien, bloemen of planten worden geteeld. Juist deze kenmerkende plekken bieden soms een ontzettend mooie locatie om een uitvaartdienst te houden of wellicht de gehele opbaringsperiode te laten plaatsvinden. Met kleine aanpassingen is dit al heel goed mogelijk en wat is er nu mooier dan een afsluiting van het leven te maken op een locatie waar levenswerk is verricht. Ook een loods of garage waar soms levenswerk is verricht aan bijvoorbeeld de opbouw van een oldtimer kan de juiste locatie zijn om op een passende manier afscheid te nemen.

Vergeet tot slot uw woonkamer niet. Ook deze kunt u gebruiken voor een mooie herdenkingsdienst en ook hierin zorgen wij uiteraard voor de noodzakelijke aanpassingen, zoals stoelen, geluid, medewerkers enzovoort.

Heeft u vragen over Mogelijkheden?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Eric