Op deze site hebben wij u gewezen op de meest voorkomende uitvaartmogelijkheden. Er zijn er echter te veel om hier allemaal te benoemen.

Het woord ‘mogelijkheden’ is dan ook regelmatig teruggekomen op deze website, alleen al om aan te geven dat het er zéér veel zijn. U bent uiteraard niet verplicht hiervan gebruik te maken. Ook is het niet zo dat wij als uitvaartbedrijf alleen maar ‘bijzondere’ uitvaarten begeleiden. Er is namelijk niets mis met een traditionele uitvaart, zeker niet als dit beter past bij iemands persoonlijkheid. Wel hebben wij u willen wijzen op de diversiteit aan mogelijkheden.

Wij van Lupine uitvaartverzorging willen u ook meegeven dat je een uitvaart niet kunt repeteren en dus ook niet over kunt doen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u achter de door u gemaakte keuze staat en is het belangrijk dat het vormgeven van een uitvaart in alle rust gebeurt. Het persoonlijke contact met uw uitvaartbegeleider is hierin dan ook van essentieel belang. Samen met hem of haar ‘bouwt’ u aan een onvergetelijk afscheid. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat bepaalde keuzes extra kosten met zich meebrengen. Door onze lage overheadkosten kunnen wij u optimale service en begeleiding bieden tegen een schappelijk tarief

Heeft u vragen over Tenslotte?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Peter