Een opbaring in het uitvaartcentrum

Onze uitvaartcentra en de daarin gevestigde familiekamers bieden u de warmte en huiselijkheid van thuis: de koelkast is altijd gevuld, Wifi en audio zijn binnen handbereik en wilt u de inwendige mens versterken met een soepje of een warme chocolademelk, of heeft u juist behoefte aan een ‘wijntje of biertje’, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten: het gebruik van onze familiekamers is namelijk ‘all inclusive’: u kunt alles waaraan u behoefte heeft, zelf pakken.

Naast het opbaren in een uitvaartkist, mand of lijkwade, bieden deze familiekamers ook de gelegenheid tot opbaren op bed, desgewenst met eigen bedlinnen. Gedurende de uitvaartperiode beschikt u over de sleutel van uw familiekamer. Dat geeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment bij uw dierbare te verblijven of familie en vrienden hier te ontvangen.

Sfeervolle familiekamers

De kamers variëren in grootte, maar niet in faciliteiten. Elke kamer beschikt over een huiselijke uitstraling met zitgelegenheid en een sfeervolle haard. Wanneer u eigen muziek wilt beluisteren, dan kan dit via Bluetooth. In overleg bestaat bij een aantal familiekamers ook de gelegenheid tot het houden van een condoleancebezoek. De uitvaartbegeleider die u bijstaat, kan de mogelijkheden hiervan toelichten.

Andere mogelijkheden

U kunt natuurlijk zelf de locatie bepalen waar iemand wordt opgebaard. Dit kan een uitvaartcentrum zijn, een verzorgingshuis, de aula van de begraafplaats, de kapel van de kerk of wellicht de eigen woning. Lupine uitvaartverzorging heeft goede contacten met alle uitvaartcentra, begraafplaatsen, aula’s en kerken in de omgeving. De keuze waar u uw dierbare opbaart, is dan ook geheel vrij.

Heeft u vragen over Een opbaring in het uitvaartcentrum?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Eric