Bloemen

Wanneer iemand tijdens de uitvaart bloemen wil ontvangen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan de gehele uitvaart in het teken van één speciale bloem staan, bijvoorbeeld de zonnebloem. Deze kan dan verwerkt worden in de rouwkaarten, op de uitvaartkist, op het condoleanceregister en in de dankbetuigingen. Natuurlijk is het dan passend dat er ook zonnebloemen worden verwerkt in de aangeboden rouwstukken. Dit kunt u als voetnoot op de rouwkaart plaatsen.

Bloemzuilen

Een mooie aankleding van een aula of kerk kunnen zuilen zijn met daarin opgestoken bloemen. Deze zuilen kunnen bijvoorbeeld bij aanvang van een kerkelijke uitvaart aan beide zijden van de entree worden geplaatst. Bij het uitlopen van de kerk krijgt iedereen dan een bloem aangereikt (dit kunt u als familie zelf doen of een van onze uitvaartmedewerkers reikt de bloemen aan). Deze bloem nemen de aanwezigen mee naar de begraafplaats of het crematorium. Bij het definitieve afscheid wordt de bloem dan op de kist gelegd. Afhankelijk van het aantal genodigden en het aantal bloemen wordt de kist op die manier zachtjes aan het oog onttrokken.

Seizoensgebonden bloemen

Bepaalde bloemen zijn seizoensgebonden. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde bloem en is het niet het seizoen daarvoor? Dan doen wij onze uiterste best om deze bloem (voor een redelijke prijs) toch te kunnen leveren. Hieraan heeft ons bedrijf immers ook de naam Lupine te danken. Wanneer blijkt dat de bloem binnen enkele dagen niet leverbaar is, dan gaan wij – samen met de bloemist – voor u op zoek naar een passende oplossing.

Bloemist

Als extra service bieden wij de mogelijkheid dat de bloemist u thuis bezoekt om samen met u tot een passend bloemarrangement te komen. De bloemen worden dan op het door u gewenste tijdstip en op de door u gewenste locatie bezorgd. Afhankelijk van uw wens is dit veelal enkele dagen voorafgaand aan de uitvaart. Wij bieden ook de mogelijkheid dat onze bloemist op de dag van de uitvaart de geleverde bloemarrangementen controleert en waar nodig ververst. Dit gebeurt uiteraard op de locatie waar de bloemen zich op dat moment bevinden: bij u thuis, in een uitvaartcentrum, een rouw- of familiekamer, aula of kerk. Heeft u goede contacten met een eigen bloemist, dan kunt u deze uiteraard zelf vragen om de bloemen nog een keer te controleren op de dag van de uitvaart of de dag ervoor

Heeft u vragen over Bloemen?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Marcel