Over Lupine

Lupine uitvaartverzorging is een bedrijf dat zich richt op úw wensen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en zijn werkzaam in de regio’s Haaglanden (Den Haag e.o.), het Westland en Rotterdam e.o., plus de daaraan grenzende regio’s (meer informatie hierover vindt u hier ). Uiteraard zijn wij dag en nacht voor u bereikbaar.

Van traditioneel naar eigentijds

Tot een aantal jaren terug werd de uitvaartverzorging in Nederland gekenmerkt door wat stijvere gedragsregels. Het alom bekende kopje koffie met een plakje cake na de uitvaartplechtigheid is in de afgelopen jaren regelmatig door menig cabaretier in een sketch verwerkt. Vaak bleek dat de nabestaanden zelf ook iets anders wilden dan deze spraakmakende combinatie, maar men schroomde om dit bekend te maken. De gedachte: ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ bleek nog steeds heel sterk aanwezig te zijn.

Het kan ook anders

Bij diverse culturen en in diverse landen neemt men afscheid op een manier die kenmerkend is voor de wijze waarop de overledene heeft geleefd. In Nederland werd daar anders over gedacht en waren bepaalde ceremonies of uitingen niet gepast voor een afscheidsplechtigheid.

Gelukkig is daar de laatste jaren verandering in gekomen en staat men open voor een zo persoonlijk mogelijk en passend afscheid. Dat er veel mogelijkheden zijn, blijkt uit de informatie op onze website. Dit is echter maar een klein gedeelte van de ‘onbegrensde’ mogelijkheden.

Lupine Uitvaartverzorging

De sterk toenemende vraag naar de persoonlijke invulling van een uitvaart, onze gedachten hierbij en de dienstverlening hierin heeft ertoe bijgedragen dat wij de afgelopen jaren een aantal warme en sfeervolle uitvaartlocaties hebben mogen realiseren.

Op afspraak kunt u tijdens een vrijblijvend bezoek hieraan alle vragen stellen met betrekking tot uw uitvaartwensen. U kunt er voorbeelden zien en u kunt uitleg krijgen over de door ons geboden mogelijkheden. In een warme en huiselijke sfeer spreken wij persoonlijk alles met u door. Na het gesprek krijgt u een informatiemap mee, waarin u alle besproken ideeën en mogelijkheden nog eens na kunt lezen.

Via deze website willen wij u laten zien dat bij een uitvaart véél eigen inbreng mogelijk is. Ook verwijzen wij u naar de mogelijkheden die eenvoudigweg binnen handbereik zijn en waar u wellicht nooit bij heeft stilgestaan. Doordat wij al deze mogelijkheden uitvoerig beschrijven, bevat onze internetsite veel tekst. Neemt u daarom dan ook rustig de tijd om deze informatie door te lezen. Heeft u achteraf nog vragen, aarzel dan niet en stel deze vragen per e-mail, telefonisch of tijdens een bezoek aan één van onze locaties. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, dan komen wij uiteraard ook geheel vrijblijvend hiervoor bij u langs.

Heeft u vragen over Over Lupine?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Eunice