Uitvaartcentra

Zoals u wellicht heeft gelezen, is Lupine opgericht met een bepaalde visie, die ons nog altijd onderscheidt van andere uitvaartcentra.

In het verlengde daarvan hebben wij ‘Het Familiehuys’ opgericht.

‘Het Familiehuys’ is een hoeve waarin een viertal familiekamers zijn gerealiseerd. Deze 24-uurskamers zijn allemaal zeer sfeervol ingericht en beschikken over wifi en digitale geluidsweergave. Het gebruik van consumpties is inbegrepen als u gebruikmaakt van deze kamers. De sfeer en de ambiance van het ‘Het Familiehuys’ dragen bij aan een warm afscheid.

Meer informatie over ‘Het Familiehuys’ vindt u op www.hetfamiliehuys.nl.

Naast deze unieke locatie beschikken wij over een uitvaartcentrum in Leidschendam en in Wateringen en De Lier. In deze uitvaartcentra zijn een tweetal familiekamers gesitueerd. De sfeer en de mogelijkheden van deze familiekamers zijn vergelijkbaar met die van ‘Het Familiehuys’.

Verder beschikken wij ook over een rouwkamer die wij voor cliënten van Lupine uitvaartverzorging als 24-uurs kamer beschikbaar stellen. Deze rouwkamer is gelegen in de Benedictus & Bernadettekerk aan de Sir Winston Churchilllaan 372 te Rijswijk. Ook bij deze gelegenheid is het gebruik van consumpties inbegrepen.

Naast deze genoemde locaties hebben wij goede collegiale contacten met alle uitvaartcentra in de regio en ver daarbuiten. Dit zorgt ervoor dat u desgewenst van elk uitvaartcentrum gebruik kunt maken. Heeft u goede ervaringen of bepaalde herinneringen bij een uitvaartcentrum en gaat uw voorkeur ernaar uit om van dat uitvaartcentrum gebruik te maken, dan vormt dit geen probleem voor ons en helpen wij u daar graag bij.

Heeft u vragen over Uitvaartcentra?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Peter