Beste bezoeker van onze site,

Door de huidige situatie rondom de Coronacrisis verandert de regelwetgeving met betrekking tot de organisatie van een uitvaart continu. Om helderheid te krijgen in welke regels er momenteel van toepassing zijn bij de organisatie van een uitvaart adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met ons via onze telefoonnummers 0174-270090 (Westland e.o.) 070-3879808 (Haaglanden). Zo kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden die er zijn om een mooi en passend laatste afscheid te maken.

Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar,

Lupine uitvaartverzorging

 

[tlt_menu_box]

Welkom op de website van Lupine Uitvaartverzorging. Wij bieden u of uw dierbare een afscheid in eigen stijl. Onze uitvaartonderneming is actief in de regio’s: Haaglanden (Den Haag e.o.),  Westland e.o, Rijnmond e.o. en de daaraan grenzende regio’s. Vanuit onze locaties bieden wij persoonlijke begeleiding en kunt u ons uiteraard dag en nacht bereiken. Via deze website willen wij u erop wijzen dat er bij een uitvaart héél véél eigen inbreng mogelijk is. U kunt dit terug vinden op de pagina mogelijkheden. Doordat wij al deze mogelijkheden uitvoerig beschrijven zult u bemerken dat onze website veel tekst bevat. Neem daarom dan ook rustig de tijd om deze informatie door te lezen. Mocht u achteraf nog vragen hebben, aarzelt u dan niet en stel deze dan via onze telefoonnummers 0174-270090 (Westland e.o.) 070-3879808 (Haaglanden) of via ons contactformulier op de contactpagina.

Onze Locaties

Onze uitvaartvaartonderneming heeft verschillende locaties waar wij u van harte welkom heten. Deze locaties zijn hieronder te vinden met de daarbij behorende contactgegevens.

Heeft u vragen over Uitvaartondernemer voor regio Westland en Den Haag?

We staan graag voor u klaar.  Door op contact te drukken kunt u uw vraag kwijt. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Peter