Wateringen

Familiekamer Wateringen is gevestigd aan het Gantelplein 1a in het centrum van Wateringen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en de ligging is centraal tussen de parochiële begraafplaats St. Jan de Doper en de Algemene begraafplaats. Crematoria Ockenburgh en Eikelenburg zijn beiden op ca. 10 minuten met de auto, van het Gantelplein verwijderd.

Mocht u interesse hebben om gebruik te maken van de locatie in Wateringen kunnen we op voorhand altijd even met u ter plaatse gaan kijken, op deze manier kunt u de “sfeer proeven”, ook heeft de uitvaartbegeleider die u in deze periode gaat bijstaan voldoende beeldmateriaal bij zich om u een goede indruk te geven van deze unieke locatie.

De uitvaartlocatie Lupine Wateringen is gelegen aan de Herenstraat 22, in het centrum van Wateringen dichtbij diverse crematoria en begraafplaatsen.

Locatie gegevens

Herenstraat 22
2291 BG
Wateringen
0174 – 270090

Onze locaties

Onze uitvaartvaartonderneming heeft verschillende locaties waar wij u van harte welkom heten. Deze locaties zijn hieronder te vinden met de daarbij behorende contactgegevens.