Het Familiehuys

In december 2012 hebben wij “Het Familiehuys” geopend, in deze zeer sfeervolle locatie bestaat de mogelijkheid om een opbaring in “huiselijke kring” te realiseren, desgewenst op bed of in de uitvaartkist. “Het Familiehuys” is voorzien van alle gemakken van deze tijd: een goed gevulde koelkast, draadloos internet, een leestafel met lectuur, TV, mogelijkheid tot het afspelen van muziek en een WII spelcomputer voor de kinderen. Dit alles in een zeer warme ambiance en op steenworp afstand van crematorium Ockenburgh en diverse begraafplaatsen. Kijk voor meer informatie over deze locatie op de website van “Het Familiehuys”

Mocht u interesse hebben om gebruik te maken van “Het Familiehuys” kunnen we op voorhand altijd even met u ter plaatse gaan kijken, op deze manier kunt u de “sfeer proeven”, ook heeft de uitvaartbegeleider die u in deze periode gaat bijstaan voldoende beeldmateriaal bij zich om u een goede indruk te geven van deze unieke locatie.

“Het Familiehuys” is gelegen aan de Monsterseweg 92 te Poeldijk, aan de rand van Den Haag dichtbij diverse crematoria en begraafplaatsen. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving.

Locatie gegevens

Monsterseweg 92
2685 LK
Poeldijk
0174 271 849

Onze locaties

Onze uitvaartvaartonderneming heeft verschillende locaties waar wij u van harte welkom heten. Deze locaties zijn hieronder te vinden met de daarbij behorende contactgegevens.